Головна » 2023 » Жовтень » 19 » Географія твоїх можливостей: запрошуємо студентів МДУ на семестрове навчання у Європі (подача заявок до 26 жовтня)
09:40
Географія твоїх можливостей: запрошуємо студентів МДУ на семестрове навчання у Європі (подача заявок до 26 жовтня)

Міжнародна співпраця Маріупольського державного університету відкриває перед студентами безліч можливостей: дізнатися про нову культуру, покращити знання мови, набути неоціненний досвід. Завдяки програмі академічної мобільності Еразмус+ молодь МДУ проведе весняний семестр у Європі.

Вперше студенти незламного вишу зможуть пройти освітнє стажування в Університеті Аліканте, що в Іспанії. Остравський університет, який є давнім партнером МДУ, пропонує тримісячне навчання у Чехії. Взяти участь в обміні запрошує найбільший заклад освіти Італії Університет Генуї. Добрий друг спільноти МДУ Університет Вітовта Великого оголошує конкурс на навчання в Литві для аспірантів.


Учасники освітньої мобільності отримуватимуть стипендіальне забезпечення: студенти бакалаврату та магістратури – 850 євро на місяць, аспіранти – 1050 євро на місяць. 


Передумовою участі у відборі є високі показники академічної успішності та володіння іноземною мовою (англійська, іспанська чи італійська) не нижче рівня В1. Перевагою будуть мовні сертифікати або рекомендація від викладача мови.


Претенденти на стажування мають до 26 жовтня надати:
1. Резюме (українською мовою)
2. Мотиваційний лист до 500 слів (англійською мовою)
3. Рекомендації від куратора або завідувача кафедри (українською мовою)


Документи надсилаються єдиним файлом формату PDF із зазначенням прізвища та університету у назві (наприклад, Ivanov_Alicante23) на електронну адресу [email protected].

 

Читайте також: #єМожливість отримати стипендію на навчання у Великій Британії (подача заявок до 7 листопада)

Переглядів: 487 | Додав: Press