Головна » 2019 » Вересень » 12 » Стипендіальна комісія МДУ затвердила оновлені рейтинги студентів
08:00
Стипендіальна комісія МДУ затвердила оновлені рейтинги студентів

11 вересня відбулося засідання стипендіальної комісії Маріупольського державного університету, на якому розглядалися питання щодо призначення академічних та соціальних стипендій студентам вишу.

28 серпня під час засідання Вченої ради МДУ було прийняте рішення збільшити загальний ліміт стипендіатів 42 % до 45%. У зв’язку з цим стипендіальна комісія внесла зміни до реєстрів студентів факультетів, яким призначається академічна стипендія за підсумками ІІ семестру 2018-2019 навчального року. Відтак, кількість студентів, які отримуватимуть стипендію, збільшилася з 291 до 312 осіб.


Також стипендіальна комісія затвердила реєстри студентів І курсу ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр», яким призначається академічна стипендія на І семестр 2019-2020 навчального року на основі конкурсного бала, здобутого під час вступу до МДУ. Cтипендію отримуватимуть 147 студентів І курсу ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр». 


РЕЙТИНГИ СТУДЕНТІВ


Під час засідання було прийняте позитивне рішення про подання справ претендентів на соціальні стипендії в органи соціального захисту населення.


Нагадуємо, що для своєчасного нарахування соціальних стипендій слід подати відповідну заяву і пакет докмуентів інспектору з соціальниої роботи у каб. 303а корпусу №2 (факультет грецької філології та перекладу). 

Увага! Якщо документи не надійдуть до 22-го числа місяця, що передує місяцю з якого призначається соціальна стипендія, стипендія за цей місяць не буде нарахована.

 

Читайте також: До уваги студентів! Оголошення щодо нарахування соціальних стипендій

Переглядів: 1483 | Додав: Press