Головна » 2019 » Вересень » 9 » На базі центру «Вікно в Америку» після канікул поновилили роботу англійські розмовні клуби
11:38
На базі центру «Вікно в Америку» після канікул поновилили роботу англійські розмовні клуби

7 вересня у центрі «Вікно в Америку», який працює на базі Маріупольського державного університету, відбулися перші засідання англійських розмовних клубів у 2019-2020 навчальному році.

На початку зустрічі члени Англійського розмовного клубу любителів кіно (English Speaking Movie Fans Club) під керівництвом асистента кафедри теорії та практики перекладу Яни Панової поділилися один з одним враженнями про найяскравіші моменти літа під час гри «My three». Після Яна Панова перевірила, наскільки добре учасники пам’ятають лексику, вивчену в минулому навчальному році, і ті, хто впоралися із завданням, отримали заохочувальні призи від мережі центрів «Вікно в Америку».


Перший фільм, який переглянули учасники кіноклубу у новому сезоні – стрічка режисера Ненсі Мейерс «Стажер» («The Intern») з Робертом де Ніро у головній ролі. Після перегляду фільму присутні обговорили проблему зайнятості людей поважного віку. Також стрічка надихнула присутніх на роздуми над питанням батьківства. Наприкінці зустрічі учасники англійського клубу розповіли про своїх рідних поважного віку, їх спосіб життя та захоплення. 


Члени Англійського розмовного клубу для підлітків (English Speaking Club Тееns) на чолі з волонтеркою центру «Вікно в Америку», викладачкою англійської мови Наталією Юхименко також поділилися своїми враженнями від літніх канікул, одночасно практикуючись у фонетиці та лексиці англійської мови. Переглядаючи кумедні картинки з «грою слів», учасники клубу обговорили, навіщо вчити англійську і чому корисно знати саме цю мову. Наприкінці засідання волонтерка центру і діти отримали подарунки від мережі центрів «Вікно в Америку». 


Засідання англійських розмовних клубів проходять двічі на місяць. Всі, хто хоче вдосконалити знання англійської мови, можуть звернутися до центру «Вікно в Америку», який працює на базі наукової бібліотеки університету (корпус № 2, 1 поверх), особисто або у Facebook.

 

Читайте такожЧлени Англійського розмовного клубу любителів кіно провели заключну зустріч у цьому навчальному році

Переглядів: 1100 | Додав: Press