Головна » 2019 » Червень » 28 » Ансамбль «Промінь» і студентка спеціальності «Журналістика» Інга Павлій – переможці обласного конкурсу «Молода людина року»
11:09
Ансамбль «Промінь» і студентка спеціальності «Журналістика» Інга Павлій – переможці обласного конкурсу «Молода людина року»

27 червня у Слов’янську відбулося нагородження переможців обласного конкурсу «Молода людина року». У двох із 19 номінацій конкурсу кращими стали представники Маріупольського державного університету.

Перемогу в номінації «Молодий журналіст року» здобула студентка спеціальності «Журналістика» МДУ Інга Павлій, а в номінації «Відкриття року у галузі культури та мистецтва» переміг народний ансамбль народного танцю «Промінь» під керівництвом Катерини Пупирєвої та Олексія Ковальова.


На урочистому заході з вітальним словом виступив голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць. «У ваших руках майбутнє України. Ви молоді та успішні, тому прагніть перемог і здобувайте їх», – звернувся до молоді губернатор.


Обласний конкурс «Молода людина року» проводиться щороку до Дня молоді з метою відзначення та підтримки найактивніших молодих людей і стимулювання позитивних зрушень у молодіжному середовищі. Його організатором виступає управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного спрямування Донецької облдержадміністрації


Переможці конкурсу отримали дипломи та цінні подарунки.


Вітаємо творчу молодь університету та зичимо невичерпного натхнення і великих успіхів!

 

Читайте також: Гордість МДУ: ансамбль «Промінь» підтвердив звання «народного» (інтерв’ю з керівниками колективу)

Переглядів: 1066 | Додав: Прес-центр