Головна » 2019 » Квітень » 8 » Волонтер центру «Вікно в Америку» Яна Панова відвідала тренінг Американського дому у Києві
15:02
Волонтер центру «Вікно в Америку» Яна Панова відвідала тренінг Американського дому у Києві

6 квітня асистент кафедри теорії та практики перекладу Маріупольського державного університету Яна Панова відвідала тренінг для волонтерів і координаторів центрів «Вікно в Америку», який проходив на базі Американського дому у Києві. Фасилітаторами тренінгу виступили волонтер Корпусу Миру у місті Слав'янськ Франциско Ресто та резидент Американського дому у Києві Марі Снайдер.

Волонтер центру «Вікно в Америку» Яна Панова є керівником Англійського розмовного клубу любителів кіно (English Speaking Movie Fans Club). Клуб розпочав роботу у грудні 2018 року і налічує близько 30 постійних учасників. Інтерактивні заняття з вичення мови проходять по суботах, двічі на місяць.


Під час тренінгу Американського дому у Києві учасники ознайомилися з різноманітними прийомами проведення занять, з використанням гри, фільмів та музики у розмовних клубах, з правилами створення ідеального заняття.


Наприкінці тренінгу волонтери та фасилітатори обмінялися контактами та домовилися про подальше співробітництво. Яна Панова отримала подарункові набори інтерактивних ігор, які використовуватиме у роботі зі студентами і під час засідань Англійського розмовного клубу любителів кіно. 

 

Читайте такожПідлітки та дорослі вдосконалювали розмовну англійську на базі центру «Вікно в Америку»

Переглядів: 1077 | Додав: Press