Головна » 2019 » Лютий » 21 » Безкоштовний курс «Конфлікт інтересів: треба знати! Від теорії до практики» на платформі Prometheus
13:02
Безкоштовний курс «Конфлікт інтересів: треба знати! Від теорії до практики» на платформі Prometheus

На платформі Prometheus стартував безкоштовний курс «Конфлікт інтересів: треба знати! Від теорії до практики», що має на меті допомогти як особам, у діяльності яких виникає конфлікт інтересів, так і тим, хто такий конфлікт інтересів зобов’язаний врегулювати.

Онлайн-курс покликаний підвищити ефективність виявлення, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання встановлених законом заборон та обмежень з урахуванням тих помилок та проблемних питань, які були виявлені під час правозастосовної практики.


Курс допоможе ознайомитися з переліком типових ситуацій, які зумовлюють наявність в особи приватного інтересу, більш детально вивчити питання щодо запобігання конфлікту інтересів у зв’язку з наявністю корпоративних прав, ознайомитись із типовими помилками при врегулюванні конфлікту інтересів, щоб не допускати їх у своїй діяльності надалі, та інші актуальні з точки зору правозастосування питання.


Реєстрація на курс доступна за посиланням.


Читайте також: Дистанційна робота для студентів

Переглядів: 1341 | Додав: Press