Головна » 2019 » Жовтень » 7 » Центр «Вікно в Америку» МДУ проведе семінар для бібліотекарів переміщених університетів
15:16
Центр «Вікно в Америку» МДУ проведе семінар для бібліотекарів переміщених університетів

10 жовтня з 10:00 до 16:00 у Маріупольському державному університеті проходитиме семінар у рамках проєкту «WOA on the Go: професійна підтримка персоналу бібліотек переміщених університетів у Маріуполі».

Організатором заходу є інформаційно-ресурсний центр «Вікно в Америку» у партнерстві з Дніпропетровською обласною науковою бібліотекою, Асоціацією «Інформатіо-Консорціум», ресурсними центрами та громадськими організаціями.


Реалізація проекту сприяє інтеграції переміщених осіб в Україні, підвищенню якості життя, забезпеченню рівного доступу до інформації, знань і культурного надбання. Метою семінару є інформаційна підтримка бібліотечних працівників переміщених університетів у Маріуполь через проведення навчально-методичних та інформаційних занять.


Учасники семінару обговорять сучасні вимоги щодо професійного розвитку бібліотекарів, ефективної організації заходів у бібліотеці, просування американської літератури, а також ознайомляться з англомовними науковими ресурсами «Window on America Mariupol», «Education USA», «eLibraryUSA».


Навчання проводитимуть співробітники наукової бібліотеки МДУ, інформаційно-ресурсного центру «Вікно в Америку», Дніпропетровської обласної наукової бібліотеки, ГО Асоціація «Інформатіо-Консорціум».


Захід проходитиме за адресою: пр. Будівельників, 129, наукова бібліотека МДУ (інформаційно-ресурсний центр «Вікно в Америку»). За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном: 068-990-89-04.


Читайте також: Члени англійських розмовних клубів обговорювали комп'ютерні ігри та вивчали екологічну лексику

Переглядів: 915 | Додав: Press2