Головна » 2019 » Травень » 6 » Члени англійських розмовних клубів перетворилися на детективів і продовжили знайомитися з Америкою
10:48
Члени англійських розмовних клубів перетворилися на детективів і продовжили знайомитися з Америкою

Члени Англійського розмовного клубу любителів кіно (English Speaking Movie Fans Club) спробували себе у ролі детективів під час перегляду кінострічки режисера Кетрін Гардвінка «Red Riding Hood». Засідання клубу проходило у Маріупольському державному університеті на базі центру «Вікно в Америку» під керівництвом асистента кафедри теорії та практики перекладу Яни Панової.

Учасники з неабияким азартом слідкували за діями і словами героїв фільму, намагаючись визначити вбивцю з-поміж десяти підозрюваних. Свій вибір вони пояснювали виключно англійською мовою. Після перегляду фільму члени клубу зіграли у «Мафію». 


Також цієї суботи відбулося чергове засідання Англійського розмовного клубу для підлітків (English Speaking Club Тееns), яке стало продовженням циклу занять, присвячених знайомству із штатами Америки. Волонтерка Маріупольського центру «Вікно в Америку», вчителька англійської мови Наталія Юхименко познайомила дітей зі штатом Аляска.


Юні члени клубу з цікавістю переглянули тематичні навчальні і розважальні відео та дізналися про особливості географічного розташування, столиці та прапори штатів, їхні паралельні назви, особливості клімату тощо. Не обійшлося і без мовленнєвих розвиваючих ігор: «Bingo» та «Synonims».


Читайте також: Учасники англійських розмовних клубів дивилися драму про джазового ударника та знайомилися з традиціями святкування Великодня

Переглядів: 852 | Додав: Press2