Головна » 2019 » Травень » 27 » Члени англійських розмовних клубів дискутували на важливі теми і знайомилися з новим штатом Америки
10:54
Члени англійських розмовних клубів дискутували на важливі теми і знайомилися з новим штатом Америки

25 травня у Маріупольському державному університеті на базі центру «Вікно в Америку» відбулося засідання Англійського розмовного клубу любителів кіно (English Speaking Movie Fans Club) під керівництвом асистента кафедри теорії та практики перекладу Яни Панової. Цього разу члени клубу переглянули й обговорили кінострічку американського режисера Гаса Ван Сента «Розумник Вілл Гантінґ».

Стрічка входить до списку «250 кращих фільмів за версією IMDb» та піднімає важливу проблему – проблему вибору: жити відповідно до бажань оточуючих чи керуватися власними? Важка дилема, яку головний герой вирішує на свою користь, викликала жваву дискусію: хтось із присутніх підтримав земні бажання Вілла, хтось не погодився з рішенням зректися свого дару. Ці та інші питання члени клубу обговорили у форматі «Facе-to-face». Вечір серйозних тем завершили іграми з книги «Activate games for learning american english». 


Також цієї суботи члени Англійського розмовного клубу для підлітків (English Speaking Club Тееns) продовжили знайомитися із штатами Америки. Волонтерка Маріупольського центру «Вікно в Америку», вчителька англійської мови Наталія Юхименко розповіла школярам про штат Техас. 


Юні члени клубу дізналися про природні та географічні особливості штату, його столицю, прапор і паралельні назви, а також гастрономічні вподобання техасців і жартівливі правила їх життя. Яскравим доповненням до розповіді волонтерки центру стали тематичні відеоролики, а закріпленню вивченого матеріалу допомогли ігри «Bingo», «Аssossiation games» та «Аctivate games». 

 

Читайте такожЧлени англійських розмовних клубів перетворилися на детективів і продовжили знайомитися з Америкою

 

Переглядів: 911 | Додав: Press