Головна » 2019 » Грудень » 2 » Члени англійських розмовних клубів відкрили святковий сезон та познайомилися із штатом Массатчусетс
11:32
Члени англійських розмовних клубів відкрили святковий сезон та познайомилися із штатом Массатчусетс

30 листопада в інформаційно-ресурсному центрі «Вікно в Америку», який працює на базі наукової бібліотеки Маріупольського державного університету, відбулося чергове засідання Англійського розмовного клубу для підлітків (English Speaking Club Teens).

Під час заняття волонтерка центру, вчителька англійської мови Наталія Юхименко познайомила школярів із штатом Массатчусетс. Члени клубу дізналися, що саме з цього штату розпочалася історія Дня Подяки в США, чому Массатчусетс має декілька назв, а на прапорі штату зображений індіанець із луком та стрілами. Також школярі переглянули відео про найцікавіші факти і місця Бостона – найбільшого міста у штаті Массатчусетс.


Граматична частина заняття була присвячена вивченню правил створення та вживання Past Simple Tense і виконанню практичних вправ для закріплення пройденого матеріалу.


Члени Англійського розмовного клубу любителів кіно (English Speaking Movie Fans Club) під керівництвом волонтерки центру, старшої викладачки кафедри теорії та практики перекладу МДУ Яни Панової відкрили святковий сезон. Протягом двох місяців вони будуть дивитися фільми, які створюють різдвяний настрій. 


Першою стрічкою у цій підбірці стала романтична комедія «Вам лист» («You've Got Mail») з Томом Хенксом та Мег Райан у головних ролях. Фільм надихнув членів клубу на обговорення питань: чи можливі роман або дружба за листуванням, чи є зрадою флірт в інтернет-мережі, наскільки важливі спільні інтереси у сімейному житті.


Під час гри «My Three» учасники розповіли про три свої улюблені книжки і з'ясували, що не зважаючи на різні літературні вподобання, для всіх присутніх книга досі залишається важливою частиною життя. 
 

Читайте також: У центрі «Вікно в Америку» члени Англійських розмовних клубів святкували День Подяки і дивилися мультфільм «Монстри на канікулах»


Підпишіться на телеграм-канал t.me/mdu_mariupol і першими дізнавайтеся найцікавіші новини МДУ

 

Переглядів: 811 | Додав: Прес-центр