Головна » 2019 » Січень » 14 » Члени Англійського розмовного клубу любителів кіно МДУ розслідували вбивство у «Східному експресі»
12:32
Члени Англійського розмовного клубу любителів кіно МДУ розслідували вбивство у «Східному експресі»

12 січня у Маріупольському центрі «Вікно в Америку», який діє на базі наукової бібліотеки Маріупольського державного університету, відбулося перше у 2019 році засідання Англійського розмовного клубу любителів кіно.

Присутні переглянули американську кримінальну кінодраму «Murder on the Orient Express» («Вбивство у «Східному експресі») режисера Кеннета Брани, який виступив продюсером фільму і виконавцем головної ролі. Стрічка знята по мотивам однойменного роману Агати Крісті і розповідає про розслідування детективом Пуаро вбивства у потязі, де кожен є підозрюваним.


Кожен з учасників засідання став частиною цієї детективної пригоди. Члени клубу отримали ролі персонажів кінострічки, що дало можливість не лише вдосконалити навички спілкування англійською мовою, а й продемонструвати свої акторські й аналітичні здібності. Найбільш активна дискусія розгорнулася навколо проблеми самосуду у випадку, коли злочинець лишився без законного покарання.


Завдяки креативним ідеям волонтера центру «Вікно в Америку», асистента кафедри теорії та практики перекладу МДУ Яни Панової засідання клубу було захоплюючим, цікавим та корисним. 


Наступна зустріч у рамках Англійського розмовного клубу любителів кіно відбудеться 26 січня у Маріупольському центрі «Вікно в Америку». Детальна інформація буде розміщена на сторінці центру у Facebook.


Читайте також: Святкове засідання Англійського розмовного клубу любителів кіно у МДУ

Переглядів: 1027 | Додав: Прес-центр