Головна » 2019 » Квітень » 1 » Підлітки та дорослі вдосконалювали розмовну англійську на базі центру «Вікно в Америку»
12:03
Підлітки та дорослі вдосконалювали розмовну англійську на базі центру «Вікно в Америку»

30 березня на базі Маріупольського центру «Вікно в Америку» пройшло чергове засідання Англійського розмовного клубу любителів кіно (English Speaking Movie Fans Club) під керівництвом асистента кафедри теорії та практики перекладу Яни Панової. Члени клубу переглянули комедію «Метод Хітча» («Hitch») з Уіллом Смітом режисера Енді Теннанта.

Головний герой захопив присутніх своєю впевненістю та шармом. Більшість  учасників зійшлися на думці, що його методи «спокуси» дієві, цікаві, а іноді необхідні, особливо для нерішучих людей. У той же час, не всі погодилися з цим твердженням, адже кохання не можна «створити». Фільм надихнув присутніх на обговорення таких важливих тем як, фемінізм, гендерна рівність. 


Також цього дня пройшло засідання Англійського розмовного клубу для підлітків (English Speaking Club Teens), темою якого став День святого Патрика. Волонтерка, вчителька англійської мови Наталія Юхименко розповіла дітям про святкування, традиції та життєвий шлях святого Патрика. Тематичні письмові тренувальні завдання та цікаві мовознавчі ігри допомогли підліткам краще запам’ятати нову лексику.


Наприкінці зустрічі кожен з присутніх створив власний трилисник – символ свята.


Читайте також: Діти відсвяткували День святого Патрика у центрі «Вікно в Америку»

Переглядів: 1172 | Додав: Press2