Головна » 2019 » Липень » 10 » ВСТУП 2019: розпочався прийом документів для вступу до закладів вищої освіти
12:43
ВСТУП 2019: розпочався прийом документів для вступу до закладів вищої освіти

10 липня стартував прийом заяв для вступу до закладів вищої освіти України. У паперовій формі до приймальної комісії Маріупольського державного університету подають документи вступники пільгових категорій, особи, які вступають через освітній центр «Донбас-Україна», абітурієнти, які вступають до магістратури, на ОС «Бакалавр» на базі диплому молодшого спеціаліста, на ОС «Бакалавр» для здобуття другої вищої освіти, переведення або поновлення на навчання. Також співробітники приймальної комісії надають консультації вступникам, допомагають їм з реєстрацією електронних кабінетів і подачею заяв.

Нагадуємо, що цього року МДУ розпочинає набір на нові бакалаврські програми «Міжнародне право» і «Публічне управління та адміністрування». 


Спеціальності МДУ
Перелік конкурсних предметів у сертифікаті ЗНО
Умови вступу на ОС «Бакалавр» на базі атестата


Для вступу на 1 курс ОС «Бакалавр» денної або заочної форми навчання на базі атестату про повну загальну середню освіту потрібно зареєструвати електронний кабінет і завантажити до нього наступні файли:

  • додаток до документа про освіту (з оцінками)
  • 1 фото вступника 
  • довідку про місце реєстрації, якщо вступник претендує на сільський коефіцієнт


Також при подачі заяви необхідно ввести середній бал атестату (розраховується вступником самостійно) і бали отримані за результатами ЗНО. 


Цього року вступники на бакалавра можуть подати 7 заяв на 4 спеціальності на бюджетну форму навчання і необмежену кількість заяв – на контрактну.


Під час подачі кожної заяви вступник обирає джерело фінансування: «на бюджет, а в разі не отримання рекомендації також на контракт» або «виключно на контракт».


Під час подачі заяви на бюджетну форму абітурієнт має обов’язково обрати пріоритетність – від 1 до 7, де 1 – це найвища пріоритетність, а 7 – найнижча. Найвищу пріоритетність вступник надає тим закладам вищої освіти, до яких хоче вступити найбільше, тому саме з неї почнеться розгляд заяв на вступ.


Зверніть увагу! Після подачі першої заяви через електронний кабінет жодні зміни вносити не можна. Тому перш ніж підтвердити подачу заяви рекомендується перевірити правильність завантаження документів, вказану інформацію та виставлену пріоритетність. 


Контакти приймальної комісії МДУ:
Адреса: Україна, м. Маріуполь, пр. Будівельників, 129а, І поверх, каб. 112 
Тел./факс: (0629) 58-70-52 
E-mail: [email protected] 

Графік роботи: 
Понеділок – п’ятниця: з 9:00 до 16:30
Субота: з 9:00 до 13:00 
Неділя – вихідний 


Гарячі телефонні лінії з питань вступу


Бажаємо успіхів!
 

Читайте також: Вступ – 2019

Переглядів: 1559 | Додав: Press