Головна » 2019 » Липень » 4 » До уваги студентів! Оприлюднені рейтинги успішності за підсумками літньої сесії
09:00
До уваги студентів! Оприлюднені рейтинги успішності за підсумками літньої сесії

3 липня відбулося засідання стипендіальної комісії Маріупольського державного університету, на якому розглядалися питання щодо призначення академічних та соціальних стипендій студентам університету за підсумками літньої заліково-екзаменаційної сесії.

На початку засідання декани факультетів доповіли про підсумки роботи рейтингових комісій на факультетах, після чого були затверджені реєстри студентів університету, яким буде призначена академічна стипендія


За підсумками літньої сесії ординарну стипендію отримуватиме 291 студент. Підвищена стипендія за особливі успіхи у навчанні призначена 237 особам, що становить понад 80% з усіх студентів-стипендіатів.


Крім того, стипендіальна комісія затвердила кандидатури на призначення стипендій Президента України, Кабінету Міністрів України, імені М. С. Грушевського, імені В. М. Чорновола, імені державних діячів першого українського уряду для студентів освітнього ступеня «Магістр». Слід зазначити, що у 2018-2019 навчальному році іменними стипендіями були відзначені 23 студента.


Також прийнято позитивне рішення про призначення соціальних стипендій студентам, які мають на це право та включені до загальних рейтингів факультетів.


Рейтинги успішності студентів опубліковані на сайті університету.


Читайте також: Студентки МДУ отримуватимуть стипендії Кабінету Міністрів України

Переглядів: 1427 | Додав: Press2