Головна » 2019 » Серпень » 28 » Доцент кафедри педагогіки та освіти МДУ Ірина Тимофєєва увійшла до складу журі конкурсу «Найкращі вчителі Приазов’я – 2019»
10:06
Доцент кафедри педагогіки та освіти МДУ Ірина Тимофєєва увійшла до складу журі конкурсу «Найкращі вчителі Приазов’я – 2019»

Доцент кафедри педагогіки та освіти Маріупольського державного університету Ірина Тимофєєва увійшла до складу громадського журі регіонального конкурсу «Найкращі вчителі Приазов’я – 2019».

Проект організований громадською спілкою «Зелений центр Метінвест» за підтримки Департаменту освіти Маріупольської міської ради з метою підвищення рівня мотивації педагогів Приазов’я до саморозвитку особистості.


Для участі у конкурсі необхідно пройти анкетування і відповісти на низку питань: «Що для Вас є найбільшим показником успішності учнів?», «Хто, на Вашу думку, є найбільш авторитетним представником освітянської спільноти Приазов’я і чому?» тощо. Також педагоги мають розповісти про власні досягнення і захоплення. Метою конкурсу є професійне вдосконалення педагогів Приазов’я та підвищення рівня мотивації до саморозвитку особистості.
 

Відповіді учасників конкурсу оцінює громадське журі, до складу якого входять вчителі, школярі та батьки учнів закладів середньої освіти. Доцент МДУ Ірина Тимофєєва представляє батьківський комітет НВК «колегіум-школа» №28. Обробляючи анкети, викладач відзначила, що багато вчителів використовують інноваційні та розвиваючі методи навчання. 

 

Я побачила, що наші вчителі досить успішно впроваджують концепцію Нової української школи, і методики викладання, яким ми навчаємо студентів спеціальності «Початкова освіта», дійсно використовуються вчителями на практиці. Це дуже корисний досвід, адже головна мета моєї участі у складі журі конкурсі – дізнатися, яким має бути сучасний вчитель початкових класів, яким його бачать освітяни, учні та батьки,


– Ірина Тимофєєва 


На сьогоднішній день учасниками проекту стали вже більше 120 вчителів Маріуполя та селищ Приазов’я. Прийом анкет триватиме до 1 вересня.
 

Читайте такожСтудентки спеціальності «Початкова освіта» МДУ пройшли літню практику у дитячих таборах

Переглядів: 1290 | Додав: Press