Головна » 2019 » Листопад » 22 » Доцент МДУ Юлія Кажан провела воркшопи на конгресі для вчителів та викладачів німецької мови
16:10
Доцент МДУ Юлія Кажан провела воркшопи на конгресі для вчителів та викладачів німецької мови

Завідувач кафедри німецької та французької філології, доцент Юлія Кажан взяла участь у дигітальному конгресі для вчителів та викладачів німецької мови «Наука і навчання в епоху цифрових технологій», який проходив 15-16 листопада у Києві. Захід організований Ґете-Інститутом спільно з Міністерством освіти та науки України. 

Юлія Кажан провела два воркшопи на тему «Навчаємо лексики: традиційні та інноваційні підходи», в якому взяли участь більш ніж 80 вчителів та викладачів німецької мови.

Мобільні пристрої є невід’ємною частиною повсякденного життя. Вони є важливим засобом спілкування та розваг, але з успіхом можуть також використовуватися у навчальних цілях. Хоча ми, вчителі іноземної мови, часто ставимося до цього скептично. Інтернет пропонує широкий спектр сучасних онлайн-інструментів та додатків для вивчення іноземної мови, які дозволяють ефективно працювати з лексикою. Звичайно, у цій сфері все дуже швидко змінюється і оновлюється, тому треба завжди тримати очі та вуха відкритими, щоб не пропустити чогось важливого. Це не означає, що всі вчителі повинні бути медіа-експертами, оскільки принцип дії більшості додатків є інтуїтивно зрозумілим,


– Юлія Кажан.  


Вчителі та викладачі дізнавалися, як можна вдосконалювати лексичні навички за допомогою перевірених класичних прийомів, онлайн-інструментів та додатків. Учасники воркшопу грали «Memory» та «Bingo», розробляли онлайн-версію «Memory» з використанням learningapps.org, створювали картки «Bingo» за допомогою генератору карт та вікторину з додатком «Quizizz».


Читайте також: «Зустріч представників Центральної Європи»: викладачі та студенти МДУ відвідали семінар у Німеччині

Переглядів: 1021 | Додав: Press2