Головна » 2019 » Червень » 25 » Доцент МДУ Юлія Кажан долучилася до обговорення результатів роботи міжнародного проекту «Цифровий мережевий університет» у Берліні
14:37
Доцент МДУ Юлія Кажан долучилася до обговорення результатів роботи міжнародного проекту «Цифровий мережевий університет» у Берліні

Завідувач кафедри німецької та французької філології Маріупольського державного університету, доцент Юлія Кажан відвідала Берлін, де відбулася планова зустріч учасників міжнародного проекту «Цифровий мережевий університет». Програма заходів включала обговорення результатів роботи цифрового університету та планів на наступний навчальний рік.

Цифровий мережевий університет – це віртуальне об’єднання закладів вищої освіти, створене для довгострокової співпраці. Проект реалізує Ґете-Інститут спільно з університетами Німеччини, Австрії, Грузії, України та інших країн за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини у рамках програми «Східне партнерство».


У рамках проекту, який стартував у жовтні 2018 року, створені онлайн-курси за темами «Міжкультурна комунікація», «Освіта для сталого розвитку», триває робота зі створення інших курсів за актуальними темами. У складі робочої групи Юлія Кажан займається розробкою пропедевтичного (підготовчого) курсу до базового «Освіта для сталого розвитку». Його мета – підготовка студентів, які не є носіями мови, до роботи з базовими курсами, розроблені німецькою мовою.


У наступному навчальному році студенти факультету іноземних мов МДУ зможуть взяти участь у курсах Цифрового мережевого університету.


das Copyright für die Fotos:
© Roser Corella / Goethe-Institut


Читайте також: Доцент МДУ Ольга Захарова пройшла стажування у Балтійських країнах

Переглядів: 989 | Додав: Press2