Головна » 2019 » Березень » 28 » Досвід має значення! 15 квітня – День кар'єри у МДУ
10:00
Досвід має значення! 15 квітня – День кар'єри у МДУ

Представництво Європейського Союзу в Україні та Інформаційний центр ЄС у Маріуполі запрошують студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадян на День кар’єри. Захід проходитиме 15 квітня з 10:00 до 16:00 у Маріупольському державному університеті за адресою: пр. Будівельників, 129а, ауд. 104а.

День кар’єри у Маріуполі проводиться у рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні». Захід має на меті ознайомлення і поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді у контексті європейської інтеграції України.

 

На Дні кар’єри у МДУ молодь дізнається про світові та європейські тренди в питаннях професійних компетентностей, як задовольнити попит роботодавців у кваліфікованих кадрах, про можливості навчання та стажування. Крім того, усі бажаючі отримають поради від професіоналів щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід, а також зможуть відвідати консультації з представниками комерційних компаній.

 

У програмі Дня кар’єри ЄС:

  • Ярмарок вакансій
     
  • Панельна дискусія: «Найкращі професії майбутнього: чому варто інвестувати час зараз»
     
  • Тренінг «Співбесіда на роботу твоєї мрії»
     
  • Тренінг «Резюме по-європейські: eurorass та мотиваційний лист»


Серед роботодавців представники провідних підприємств міста та України: «Укрзалізниця», ООО «МЕТІНВЕСТ ХОЛДІНГ», Національна поліція України, Маріупольська міська рада, ТОВ «Нова Пошта», ПАТ КБ «ПриватБанк» та інші.


Читайте також: Проект Scholarship: отримайте грант на оплату річного навчання (подача заявок – до 15 травня)

Переглядів: 1225 | Додав: Press2