Головна » 2019 » Червень » 18 » Члени англійського розмовного клубу любителів кіно переглянули бойовик «Ворог держави»
11:48
Члени англійського розмовного клубу любителів кіно переглянули бойовик «Ворог держави»

15 червня у центрі «Вікно в Америку», який працює на базі Маріупольського державного університету, відбулося чергове засідання Англійського розмовного клубу любителів кіно (English Speaking Movie Fans Club) під керівництвом волонтера центру, асистента кафедри теорії та практики перекладу Яни Панової.

Члени клубу переглянули американський бойовик режисера Тоні Скотта «Ворог держави» («Enemy of the State») з Вілом Смітом у головній ролі.


Сюжет фільму базується на «теорії змови». Чи має право держава втручатися в особисте життя людини, наскільки виправданий тотальний контроль з боку уряду, чи загрожують технології, які використовують люди, їх приватності? Ці та інші питання обговорювали учасники клубу, після перегляду кінострічки. Присутні зійшлися на думці, що єдиний приватний простір, який залишився у людини, знаходиться всередині її голови, в її думках.


За традицією після дискусії члени клубу продовжили вивчення англійської із допомогою ігор, скориставшись збірником «Activate games for learning american english».


Читайте також: Літо у розпалі: учасники клубів центру «Вікно в Америку» вивчали англійську на природі і створювали картини з паперу

Переглядів: 902 | Додав: Press2