Головна » 2019 » Листопад » 29 » Екскурсії, презентації та вікторини: у МДУ пройшов День відкритих дверей
13:23
Екскурсії, презентації та вікторини: у МДУ пройшов День відкритих дверей

Гарний настрій, неформальне спілкування, яскраві фотозони і солодкі подарунки. В останній день осені у Маріупольському державному університеті відбувся День відкритих дверей, який цього року проходив у новому форматі.

На початку заходу майбутні абітурієнти познайомилися зі структурою, спеціальностями та студентською радою університету. Також вони змогли поспілкуватися з представниками приймальної комісії МДУ, дізнатися про зміни до умов прийому та курси підготовки до ЗНО, які пропонує університет. 


Подальша програма заходу включала екскурсії предметними аудиторіями, презентації стажувань, конкурси, вікторини та інші активності, які запропонували юним гостям представники п'яти факультетів МДУ в рамках презентації своїх «візитівок».
 

Як зауважила, звертаючись до абітурієнтів, перший проректор МДУ, професор Олена Булатова, Маріупольський державний університет – єдиний класичний виш Донеччини та найбільш перспективний заклад вищої освіти Маріуполя, який пропонує великий вибір престижних і затребуваних освітніх програм, а також вивчення кількох іноземних мов та стажування за кордоном.


Всі найважливіші та найцікавіші події відбуваються в стінах МДУ, адже саме тут сконцентрована молодіжна енергія Маріуполя!


Спеціальності МДУ

Перелік предметів у сертифікаті ЗНО та вступних випробувань у 2020 році

Освітній центр «Донбас-Україна»


Контакти приймальної комісії МДУ:
Адреса: Україна, м. Маріуполь, пр. Будівельників, 129а, І поверх, каб. 112 
Тел./факс: (0629) 58-70-52 
E-mail: [email protected] 

Графік роботи: 
Понеділок – п’ятниця: з 9:00 до 16:30
Субота: з 9:00 до 13:00 
Неділя – вихідний 


Читайте також: Вечір голлівудського кіно: у МДУ підбили підсумки фестивалю «Дебют – 2019»


Переглядів: 1563 | Додав: Press2