Головна » 2019 » Жовтень » 15 » #ErasmusDays: викладачі та студенти МДУ приєдналися до світового флешмобу
15:23
#ErasmusDays: викладачі та студенти МДУ приєдналися до світового флешмобу

Викладачі та студенти факультету іноземних мов Маріупольського державного університету взяли участь у світовому флешмобі #ErasmusDays, який проходив з 10 по 12 жовтня за сприянням Національного Еразмус+ офісу в Україні.

Учасники програми Еразмус+ провели тематичний захід, у якому взяли участь першокурсники спеціальностей «Середня освіта» у рамках дисципліни «Вступ до професії». 


Декан факультету, професор Олена Павленко, доцент кафедри педагогіки та освіти Наталя Воєвутко та студентка ІІІ курсу спеціальності «Початкова освіта» Анастасія Чернікова поділилися досвідом участі у програмах академічної мобільності Еразмус+ та співпраці з Університетом Фракії імені Демокрита й Університетом Західної Македонії.

 

Студенти активно цікавилися особливостями участі у програмі, зокрема якою мовою проходять заняття, як перезараховувають дисципліни, чи отримують учасники стипендію та як відпочивають у Греції. 

 

Читайте також: Студенти МДУ навчатимуться у літніх мовних таборах у Греції й отримуватимуть стипендії Фракійського університету

 

Переглядів: 937 | Додав: Press