Головна » 2019 » Квітень » 5 » Фестиваль студентського гумору у МДУ зібрав посмішки і кошти на лікування Даші Романової
12:40
Фестиваль студентського гумору у МДУ зібрав посмішки і кошти на лікування Даші Романової

Одного разу у Маріупольському державному університеті… студенти зібралися в актовій залі, щоб подарувати усім присутнім яскраві емоції, а п’ятимісячній дівчинці – шанс на життя. Цьогорічне змагання з гумору студентських команд мало на меті не лише виявити найбільш веселих і кмітливих, а й зібрати кошти на лікування Даші Романової, яка потребує трансплантації печінки. Усі кошти за продаж квитків на гру Молодіжний центр МДУ передасть батькам дівчинки, «тому скидаємося!».

4 квітня під час фестивалю студентського гумору «Одного разу у МДУ» за перемогу боролися п’ять команд: «Здоровенькі були!» (факультет філології та масових комунікацій), «Антон» (факультет грецької філології та перекладу), «Лёха» (економіко-правовий факультет), «Шестеро одного не ждут, а потом ждут» (історичний факультет), «КоВаБанга» (збірна команда факультетів МДУ).


За програмою змагань студенти демонстрували свої таланти у трьох конкурсах, об’єднаних темою «Одного разу у МДУ». Під час конкурсу «Візитівка» учасники за допомогою жартів і мініатюр представили свої команди. 


Під час «Біатлону», гри на вибуваня, представники від кожної команди по черзі «стріляли» жартами, до поки не залишилася одна команда. Влучними жартами відзначився капітан команди «Антон» Антон Патрікац, який не тільки комічно обіграв проблеми сучасності, а й представив їх у музичній формі. 


Завершував зустріч конкурс «Домашнє завдання». Під час цього змагання учасники команд показали публіці комедійні замальовки, які змогли яскраво розкрити музичні таланти студентів. 

А спонсор нашого виступу  рейтингові бали. Рейтингові бали: без них ми би не виступали, 

– «Здоровенькі були!».

Виступи учасників оцінювали редактор ліги гумору «МарАКУйя» Євген Заремба, переможець юмористичного розважального телешоу «Рассмеши комика», засновник і ведучий юмористичного руху «Сміха4і» у Маріуполі Давид Омельченко, учасник команди «Алёша» Донбаської ліги сміху Олексій Бобков, ведучий  інформаційно-розважальної програми «Утро LIVE» Михайло Загреба та PR-менеджер інтернет-провайдера «Трініті» Дар’я Ільїна.


Також програма заходів включала танцювальний номер студенток факультету іноземних мов, виступ театрально-музичного колективу «Tallent», дуету від колективу сучасного танцю «Еквілібріум». 


За результатами трьох конкурсних змагань перше місце і перехідний трофей фестивалю здобула збірна команда факультетів МДУ «КоВаБанга». 


Усі учасники фестивалю студентської гри отримали призи від профкому університету та спонсорів заходу.

 

Читайте такожСтуденти-історики презентували гру «Маріуполь step by step» у ПДТУ

 

 

Переглядів: 1134 | Додав: Press