Головна » 2019 » Липень » 19 » Програми підтримки абітурієнтів «Доступна освіта 2019»: вигравай грант на оплату першого року навчання
13:42
Програми підтримки абітурієнтів «Доступна освіта 2019»: вигравай грант на оплату першого року навчання

У рамках програми підтримки абітурієнтів «Доступна освіта 2019» оголошується творчий конкурс, переможець якого отримає грант на оплату першого року навчання у будь-якому закладі вищої освіти України.

До участі у конкурсі запрошуються громадяни України, які є абітурієнтами будь-якого українського ЗВО незалежно від спеціалізації та форми навчання. У рамках творчого конкурсу вони мають заповнити анкету учасника на сайті одного з організаторів (SiteClinic або Barb.ua) і створити оригінальний матеріал на IT-тематику.


Вимоги до матеріалів:

  • на конкурс допускаються матеріали обсягом не менше 4000 слів,
  • стаття повинна містити унікальний контент, тому проходить перевірку на плагіат,
  • не допускаються матеріали, опубліковані раніше на інших ресурсах.

 

Конкурсну роботу із зазначенням імені та прізвища її автора необхідно надіслати  на електронну пошту [email protected] або на [email protected] до 25 серпня.

 

Результати конкурсу будуть оголошені 3 вересня. Головний переможець конкурсу отримає грант у розмірі 10 000 грн, а для учасників, які посядуть II і III місця, передбачені заохочувальні презенти.


Координатор програми – Дмитро Дімоглов:
[email protected]
093-223-53-00


Читайте також: МДУ отримав більше 200 бюджетних місць на підготовку бакалаврів

Переглядів: 1113 | Додав: Press2