Головна » 2023 » Жовтень » 30 » Яскравий приклад стійкості: ректор МДУ Микола Трофименко поділився досвідом незламного університету у Лондоні
17:45
Яскравий приклад стійкості: ректор МДУ Микола Трофименко поділився досвідом незламного університету у Лондоні

Ректор Маріупольського державного університету Микола Трофименко взяв участь у дискусії міжнародних партнерів у вищій освіті Deep Dialogues-2023 «Побудова стійкого майбутнього: забезпечення інклюзивної та сталої якості вищої освіти», що проходила у Лондоні.

Очільник незламного вишу вирушив до Великої Британії разом із державною експерткою Міністерства освіти і науки України Мариною Мругою та заступницею голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Наталією Стукало.


Захід організований за ініціативи Британської Ради з метою налагодження партнерських відносин між представниками дружніх країн.

 

До міжнародної дискусії долучилося 30 освітян із Бразилії, Кіпру, Греції, Туреччини, В'єтнама, Індонезії, Пакистана, Малайзії, Вірменії та України. Під час дискусії присутні ділилися кращими ідеями та практиками, обговорювали нові тенденції та виклики створення стійких закладів вищої освіти.

 

Наш університет – яскравий приклад стійкості і цей досвід цікавий країнам світу. Незважаючи на те, що ми пройшли, зараз ми удосконалюємося, відновлюємося, думаємо про майбутнє та усіляко розвиваємо міжнародну співпрацю. Незламніть – це унікальна риса, яка властива лише українцям, це жага до життя, що змушує боротися до кінця,


– ректор МДУ Микола Трофименко.

 


Читайте також: Ректор МДУ Микола Трофименко зустрівся з першою леді Литви та поспілкувався з українцями за кордоном


 

Переглядів: 255 | Додав: Press2