Головна » 2019 » Червень » 5 » Кафедра дошкільної освіти МДУ познайомила абітурієнтів із професією вихователя
13:42
Кафедра дошкільної освіти МДУ познайомила абітурієнтів із професією вихователя

5 червня кафедра дошкільної освіти Маріупольського державного університету організувала Preschoollab/«Лабораторію дошкілля» для випускників загальноосвітніх шкіл і першокурсників спеціальності «Дошкільна освіта». Захід був приурочений до Дня факультета філології та масових комунікацій.

Завідувач кафедри, професор Олена Брежнєва розповіла абітурієнтам про перспективи навчання на спеціальності і відповіла на питання щодо вступу. З віковими особливостями дошкільників молодь ознайомила доцент кафедри Олена Бухало під час інтерактиву «Сучасна дитина». Для кращого засвоєння інформації школярі і студенти виконали вправи і взяли участь в імітаційних іграх.


Старший викладач кафедри Ольга Березіна звернула увагу присутніх на можливості творчої самореалізації під час навчання і провела майстер-клас із виготовлення інтер'єрних троянд, а студентка IV курсу спеціальності «Дошкільна освіта» Марина Красозова поділилася враженнями від навчання та участі в наукових заходах.


На сьогоднішній день на спеціальності «Дошкільна освіта» в МДУ навчається більше 300 студентів. У 2018 році на цей напрям підготовки надійшла чи не набільша кількість заяв від абітурієнтів – понад півтори сотні. За підсумками вступної кампанії на 1 курс зараховано майже 70 студентів. Для вступу на спеціальність «Дошкільна освіта» потрібен сертифікат ЗНО з предметів «Українська мова та література», «Історія України, «Біологія» або «Математика».


Читайте також: Представники освітніх центрів «Донбас-Україна» обговорили особливості вступної кампанії 2019 року

Переглядів: 1311 | Додав: Press2