Головна » 2019 » Липень » 24 » Колектив МДУ вітає голову профспілки Олександра Каріду з Ювілеєм!
09:55
Колектив МДУ вітає голову профспілки Олександра Каріду з Ювілеєм!

Колектив викладачів, співробітників та студентів Маріупольського державного університету сердечно вітає голову профспілки, старшого викладача кафедри німецької та французької філології Олександра Каріду із 60-річчям!

Олександр Ілліч працює в університеті з першого дня його заснування. Коли зростання вишу обумовило створення нових факультетів – філологічного, грецької філології, іноземних мов, саме Олександр Каріда був призначений деканом новоутворених підрозділів.


Його авторитет в колективі є заслуженим і непохитним, а вміння ладнати з людьми досягає рівня таланту. Тому, коли звільнилася посада голови профспілкового комітету МДУ, кандидатура Олександра Ілліча була одностайно і без найменших вагань підтримана колективом викладачів, співробітників та студентів.


Як старший викладач кафедри німецької та французької філології Олександр Каріда вже багато років очолює студентське наукове товариство «Перекладацькі студії», виступає співорганізатором конкурсу перекладу з німецької мови та літературної майстерні для школярів. Колеги, студенти і випускники університету відзначають його високий професіоналізм, яскраві педагогічні здібності, небайдужість і готовність допомогти, які посилюються відмінним почуттям гумору і незгасимим оптимізмом, який передається всім навколо. 


За бездоганну і сумлінну працю Олександр Каріда відзначений Почесною грамотою МОН України і нагрудним знаком «Відмінник освіти».


«Людина на своєму місці», «Вчитель з великої букви», «хранитель пам’яті і традицій МДУ» – все це про Вас, шановний Олександре Іллічу! 


Щиро дякуємо за багаторічну добросовісну й успішну роботу і сердечно бажаємо Вам міцного здоров'я, невичерпної творчої енергії, безмежного щастя, радості та натхнення! 


З Ювілеєм!

Переглядів: 949 | Додав: Press2