Головна » 2019 » Жовтень » 29 » Колектив МДУ вітає професора Георгія Почепцова з Ювілеєм!
13:24
Колектив МДУ вітає професора Георгія Почепцова з Ювілеєм!

Колектив викладачів, співробітників та студентів Маріупольського державного університету щиро вітає професора кафедри соціальних комунікацій, доктора філологічних наук, заслуженого журналіста України, члена Національної спілки письменників України Георгія Почепцова з Ювілеєм!

Георгій Георгійович Почепцов – відомий фахівець у галузі комунікативних технологій, автор підручників з теорії медіакомунікацій, паблік рілейшнз, інформаційних війн, іміджелогії. Він є автором сучасної теорії стратегічних комунікацій, ввів до наукового обігу поняття «віртуальних екранів» для маркетингу, психологічних та інформаційних війн, запропонував концепцію смислових війн.


Георгій Почепцов народився 29 жовтня 1949 року у місті Берегове Закарпатської області. У 1971 році закінчив факультет кібернетики Київського державного університета імені Тараса Шевченка. У 2002-2005 очолював Управління стратегічних ініціатив Адміністрації Президента України. 


На кафедрі соціальних комунікацій МДУ Георгій Георгійович працює з 2007 року. Студенти Маріупольського державного університету раніше всіх дізнаються про м'яку силу і сучасні маніпулятивні технології, «microtargeting» і «microlistening», наративні та смислові війни тощо.


Георгій Почепцов – автор понад 100 монографій, підручників, навчальних посібників і більш ніж 250 наукових статей. Серед його наукових інтересів особливе місце займають комунікативістика, зв’язки з громадськістю, інформаційна політика, інформаційна безпека, стратегічне планування, теорія комунікації, іміджелогія, медіакомункації, соціальні медіа, соціальний інжиніринг.


Щиро зичимо Георгію Георгійовичу міцного здоров’я, щастя, радості, натхнення та подальших творчих успіхів! Студенти Маріупольського державного університету високо цінують знання, отримані під час Ваших лекцій, і з нетерпінням чекають на Вас у стінах університету!


З Ювілеєм!

Переглядів: 1025 | Додав: Press2