Головна » 2019 » Жовтень » 22 » Колектив університету висловлює співчуття з приводу передчасної смерті випускниці МДУ Олени Молоданової
13:46
Колектив університету висловлює співчуття з приводу передчасної смерті випускниці МДУ Олени Молоданової

Колектив викладачів, співробітників та студентів Маріупольського державного університету висловлює глибокі співчуття рідним і близьким співзасновниці громадської організації «Українські журналісти з інвалідністю», чемпіонки світу з карате шотокан, випускниці МДУ Олени Молоданової з приводу її передчасної смерті.

Ця трагічна звістка великим сумом відгукнулася в наших серцях. Олена є випускницею спеціальності «Правознавство» 2008 року. Її завжди вирізняли допитливість розуму, активна громадянська позиція, життєлюбність і небайдужість.


Після завершення навчання вона неодноразово поверталася до Альма-матер у якості громадської активістки – проводила і відвідувала соціальні, культурні, просвітницькі заходи на базі університету. 


Той запал, з яким Олена відстоювала інтереси людей з інвалідністю, гідний поваги та щирого захоплення. Її життя – це шлях сильної духом людини, чий приклад надихав оточуючих мужньо долати всі труднощі на шляху до високої мети.


Світлий образ Олени Молоданової назавжди залишиться в серцях усіх, хто її знав. 


Вічна пам'ять…
 


 

Переглядів: 1017 | Додав: Press2