Головна » 2019 » Травень » 29 » Команда факультету іноземних мов МДУ взяла участь у турнірі «Що? Де? Коли?»
10:37
Команда факультету іноземних мов МДУ взяла участь у турнірі «Що? Де? Коли?»

26 травня студенти факультету іноземних мов Маріупольського державного університету взяли участь у відкритому турнірі «Що? Де? Коли?», який проходив у Міському палаці культури «Український дім». Турнір організований Маріупольським металургійним комбінатом імені Ілліча.

За перемогу боролися 24 команди, які представляли дирекції, структурні підрозділи і цехи комбінату імені Ілліча, Металургійного комбінату «Азовсталь», ТОВ «МЕТІНВЕСТ-ПРОМСЕРВІС» тощо. Команду МДУ «Братство кільця» сформували студентки Марія Реуцька, Наталія Муравйова, Анастасія Янчева, Катерина Сисоєва, Кароліна Болховітіна та Ольга Монастирна.


Турнір проходив у три етапи, які складалися зі звичайних, бліц- та фотопитань. У перервах між раундами суперники ділилися враженнями і обговорювали найцікавіші завдання.
 

Нашій команді дуже приємно було стати частиною такого масштабного турніру у Маріуполі.  Взагалі, кожен подібний захід є дуже цікавим, бо такого заряду енергії ви не отримаєте ніде. Тому ми прагнемо популяризувати цей «вид спорту» і в нашому університеті, 


–  капітан команди МДУ Марія Реуцька.


Читайте також: Студентки МДУ стали експертами з якості вищої освіти
 

Переглядів: 865 | Додав: Press2