Головна » 2019 » Квітень » 5 » Молоді викладачі МДУ набували нових знань у Школі педагогічної майстерності
16:52
Молоді викладачі МДУ набували нових знань у Школі педагогічної майстерності

Викладачі Маріупольського державного університету завершили навчання у рамках Школи педагогічної майстерності. Програма розроблена з метою поглиблення знань її слухачів з теоретичних і методичних питань педагогіки та психології, обміну досвідом між молодим і старшим поколінням викладачів.

Школа об’єднала науково-педагогічних працівників МДУ з високою творчою активністю, прагненням свого професійного зростання, зі своїм баченням проблем вищої школи та шляхів їх розв’язання. Робота освітнього проекту проходила під керівництвом професора кафедри дошкільної освіти Юлії Косенко.


З 25 березня по 5 квітня слухачі відвідували лекції, які проводили досвідчені викладачі та співробітники наукової бібліотеки університету. Крім того програма передбачала виконання практичних завдань і захист підсумкових творчих проектів. Протягом навчання викладачі дізналися про козацьку педагогіку, методики підвищення креативності у вищій школі, специфіку роботи з базами данних наукової інформації, «чесні» та «нечесні» прийоми діскусіії та шляхи вдосконалення ораторських здібностей. Також увагу молодих педагогів звернули на мистецтво поєднання науки, практики і власного професійного інтересу.


Із завершенням навчання учасників привітала проректор з науково-педагогічної роботи МДУ Ірина Петрова, яка побажала колегам успішного практичного застосування набутих знань. За підсумками курсів слухачі отримали спеціальні сертифікати. Не залишился без уваги і викладачі Школи, які отримали подяки від керівника проекту Юлії Косенко.


Читайте також: Вчителі української та іноземних мов пройшли курси підвищення кваліфікації на базі МДУ

Переглядів: 1059 | Додав: Press2