Головна » 2019 » Грудень » 17 » На факультеті філології та масових комунікацій МДУ пройшов День відкритих дверей
15:39
На факультеті філології та масових комунікацій МДУ пройшов День відкритих дверей

17 грудня на факультеті філології та масових комунікацій Маріупольського державного університету пройшов День відкритих дверей. Майбутні абітурієнти познайомилися з факультетом та у неформальній обстановці поспілкувалися з викладачами і студентами.

Кожна кафедра факультету підготувала культурно-освітній захід і яскраво презентувала спеціальності, за якими здійснюється підготовка майбутніх фахівців.


Викладачі і студенти кафедри української філології провели для школярів урок-подорож творами українського сучасного фентезі. Створити бізіборд (розвиваючу дошку) та дізнатися про різні техніки творчої роботи з дітьми можна було на локації кафедри дошкільної освіти. Ближче познайомитися з професією практичного психолога школярі змогли на майстер-класі з елементами психодіагностики, а з професією журналіста – на майстер-класі з телевізійної майстерності. Викладачі та студенти кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини розповіли, чому важливо займатися спортом та вести здоровий спосіб життя.


На факультеті філології та масових комунікацій навчаються більше 1000 студентів, які здобувають освіту за спеціальностями: 

  • Психологія
  • Дошкільна освіта
  • Журналістика
  • Журналістика. Реклама та зв’язки з громадськістю
  • Українська мова і література
  • Середня освіта. Українська мова і література
  • Середня освіта. Фізична культура


На факультеті регулярно проходять публічні лекції провідних фахівців у галузі психології, філології, масових комунікацій, а також зустрічі з відомими українськими письменниками, громадськими діячами, журналістами, спортсменами. Для якісної підготовки майбутніх журналістів і фахівців зі зв'язків з громадськістю на факультеті працює Телестудія «МДУ-медіа», створена за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. 


Випускники факультету філології та масових комунікацій МДУ – це кваліфіковані педагоги, філологи, психологи, медійники, які успішно працюють у Маріуполі та в інших містах України і за кордоном. 


Вступайте на факультет філології та масових комунікацій МДУ!

 

Читайте також«Люди навчилися оперувати фіктивною реальністю»: професор МДУ Георгій Почепцов про нове в соціальних комунікаціях


Підпишіться на телеграм-канал t.me/mdu_mariupol і першими дізнавайтеся найцікавіші новини МДУ
 

 

 

Переглядів: 1328 | Додав: Press