Головна » 2019 » Червень » 10 » Літо у розпалі: учасники клубів центру «Вікно в Америку» вивчали англійську на природі і створювали картини з паперу
11:56
Літо у розпалі: учасники клубів центру «Вікно в Америку» вивчали англійську на природі і створювали картини з паперу

8 червня члени Англійського розмовного клубу любителів кіно (English Speaking Movie Fans Club) провели засідання на лоні природи. Волонтер центру «Вікно в Америку», викладач кафедри теорії та практики перекладу Маріупольського державного університету Яна Панова розробила насичену програму заняття з англійської мови.

Члени клубу із захопленням грали в аlias, шаради, мафію та інші ігри, що сприяло вивченню нових іноземних слів. Присутні намагалися максимально швидко пояснювати слова без використання однокореневих, відгадували закодовані вирази тощо.


Також у суботу пройшов черговий майстер-клас у рамках Арт-майстерні творчих ідей. Під керівництвом волонтера центру «Вікно в Америку», вчителя малювання Маріупольської школи мистецтв «Зірки Приазов’я» Світлани діти створювали картини за допомоги паперопластики.


Анонси заходів, які проводять волонтери Маріупольського центру «Вікно в Америку», розміщені на сторінці центру у Facebook.


Читайте також: «Біжи, Форрест, біжи!»: члени англійського розмовного клубу переглянули драму про події американської історії XX століття

Переглядів: 945 | Додав: Press2