Головна » 2019 » Червень » 4 » Магістрантка МДУ відвідала семінар Німецької служби академічних обмінів
11:46
Магістрантка МДУ відвідала семінар Німецької служби академічних обмінів

Магістрантка спеціальності «Середня освіта. Мова та література (німецька)» Маріупольського державного університету Катерина Зозуля відвідала семінар «Що робити студенту після закінчення університету?». Організатором освітнього заходу виступила Німецька служба академічних обмінів (DAAD).

Семінар для студентів, які вивчають німецьку мову, проходив 3-4 червня у Києві. Перед учасниками виступили лектори DAAD: Олаф Міттельштрасс, Карстен Грунвальдт, Аня Ланге та Вера Терстееген. Під час семінару майбутні випускники дізналися про можливості отримання освіти у Німеччині, процедуру підготовки документів для вступу, а також отримали корисні поради для проходження співбесіди та правильного написання резюме.

Це дуже крутий воркшоп! Я отримала можливість поспілкуватися зі студентами закладів вищої освіти зі всієї України. Ми обговорили питання, які є дуже актуальними, тому що після закінчення університету кожен з нас мріє найти гідну роботу. Під час семінару я отримала багато корисної інформації від лекторів DAAD, які на конкретних прикладах показали нам, на що треба звернути увагу у процесі написання резюме чи під час співбесіди з потенційним роботодавцем. Впевнена, що такі воркшопи необхідні для молоді,


–  Катерина Зозуля.

Читайте такожДоцент МДУ Юлія Кажан є учасницею проекту «Німецькі сліди в Україні»

Переглядів: 950 | Додав: Press