Головна » 2019 » Липень » 9 » Майбутні магістранти складали ЗНО з права на базі МДУ
15:51
Майбутні магістранти складали ЗНО з права на базі МДУ

Цього року на базі Маріупольського державного університету вперше проводилося єдине фахове вступне випробування з права та загальних навчальних правничих компетентностей. Іспит, який проходив у форматі зовнішнього незалежного оцінювання, склали 156 абітурієнтів. 

За підсумками проведення ЗНО Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти відзначив, що університет створив належні умови для всіх учасників, які планують вступати до магістратури на спеціальності «Право» та «Міжнародне право».

Науково-педагогічний персонал провів величезну роботу злагоджено та сумлінно. Ми переконалися, що робимо справу із справжніми професіоналами, які відповідально ставляться до покладених обов’язків,


– директор ДРЦОЯО Володимир Власов.


Окремо керівництво Центру подякувало співробітникам приймальної комісії МДУ Юлії Демидовій та Лідії Романенко, які забезпечили дієву підготовку та успішне проведення ЗНО з права. 
 

Маріупольський державний університет має 25-річний досвід підготовки правознавців. За цей час понад 3500 здобули вищу юридичну освіту в МДУ і стали працівниками правоохоронних органів, юристами, прокурорами, адвокатами, суддями, нотаріусами, юридичними консультантами, а також кандидатами і докторами юридичних наук. У 2019 році Маріупольський держуніверситет відкрив унікальні для Маріуполя і Донеччини бакалаврські програми – «Міжнародне право» і «Публічне управління та адміністрування».


Багаторічна успішна діяльність із підготовки юристів стала підставою для обрання МДУ пунктом перевірки знань вступників, які збираються отримати ступінь магістра права.
 

Читайте також: Вступ до магістратури

Переглядів: 993 | Додав: Press