Головна » 2019 » Листопад » 22 » Студенти-журналісти МДУ увійшли до складу журі шкільних дебатів
15:21
Студенти-журналісти МДУ увійшли до складу журі шкільних дебатів

Студенти Маріупольського державного університету стали суддями шкільних дебатів на тему «Ненормативна лексика – нормальний мовний інструмент або мова малограмотних та безкультурних людей?». Захід проходив на базі Лівобережного районного Будинку дитячої та юнацької творчості.

Суддями дебатів стали студенти спеціальності «Журналістика» Карина Телепіна, Давид Абгарян, Лада Юшина, Євгенія Мяснікова та Ельвіра Крамська.


Команди вихованців клубу юнкорів «Мрійники» створили команду «Твердження», яка виступала за позицію щодо використання лайливої мови у всіх сферах життя без зловживання, та команду «Заперечення», учасники якої виступали проти. 


Обидві команди завзято дискутували та ретельно підбирали аргументи на користь своєї позиції. Шляхом голосування судді обрали переможцями команду «Твердження», яка була більш переконлива під час дебатів. Також судді обрали найкращих спікерів – Єлизавету Бастригіну, Артема Чуприна і Зоряну Саливон.


Від колективу кафедри соціальних комунікацій МДУ студенти подарували переможцям посібник із соціальних медіа та порадили вступати на спеціальність «Журналістика» до Маріупольського держуніверситету.


Читайте також: Співробітники ДСНС навчали майбутніх журналістів поведінці в екстремальних ситуаціях

Переглядів: 1259 | Додав: Press2