Головна » 2019 » Червень » 10 » Майбутні журналісти презентували студентський самвидав на обласному фестивалі преси у Бахмуті
09:41
Майбутні журналісти презентували студентський самвидав на обласному фестивалі преси у Бахмуті

7-8 червня студентки ІІІ курсу спеціальності «Журналістика» Валерія Крупій та Інга Павлій представляли Маріупольський державний університет на 29-му обласному фестивалі «Преса Донбасу-2019» у Бахмуті, організованому Донецькою обласною організацією Національного союзу журналістів України. На заході майбутні журналістки презентували газети і журнали студентського самвидаву різних років видання.

Фестиваль преси був приурочений до Дня журналіста і 60-річчя створення Національної спілки журналістів України. Під час урочистого відкриття голова Донецької обласної організації НСЖУ Микола Токарський привітав колег із професійним святом та нагородив почесними грамотами кращих журналістів Донецької області.


Також під час фестивалю учасники заходу відвідали місця-візитівки Бахмутського району, зокрема, соляні шахти у Соледарі.


Студентський самвидав існує на кафедрі соціальних комунікацій МДУ вже 15 років. Він включає газети, журнали і буклети, створені студентами спеціальностей «Журналістика» і «Реклама та зв'язки з громадськістю» у рамках вивчення фахових дисциплін і підготовки бакалаврських проектів.
 

Читайте такожСтуденти МДУ зустрілися із Заслуженим журналістом України Миколою Токарським

Переглядів: 854 | Додав: Press