Головна » 2019 » Січень » 30 » «Маріуполь step by step»: учні змагалися у знанні історії рідного міста
13:35
«Маріуполь step by step»: учні змагалися у знанні історії рідного міста

25 січня викладачі та студенти кафедри історичних дисциплін Маріупольського державного університету провели учнівські змагання з гри «Маріуполь step by step». Знання історії Маріуполя демонстрували старшокласники шкіл №№ 4, 18, 31 і 32.

Гру проводили доцент кафедри історичних дисциплін Світлана Арабаджи, старший викладач кафедри історичних дисциплін В'ячеслав Забавін та студенти-історики Ісидор Бадесен, Данило Колотієв та Олександра Воротілова у співпраці з методистом Методично-консалтингового центру Маріупольської міської ради Донецької області Анжеліки Медведєвої.


Гра розроблена членами студентського наукового історико-археологічного товариства МДУ за підтримки Маріупольської спілки молоді і Дитячого фонду ООН UNICEF.

 

Протягом заходу вчителі та учні відчували атмосферу різних епох Маріуполя та мали змогу ближче знайомилися з історією і культурою міста. 


По завершенні гри старшокласників познайомили з останньою розробкою студентів-істориків МДУ – збірником «Mariupol’s Active Games», створеним у рамках культурного проекту «MarS. Mariupol Space for Peace». Збірники ігор представників різних етносів, які проживають у Маріуполі, отримали всі школи-учасниці змагання. 

 

Подібні заходи, як і власне проекти студентського історико-археологічного товариства МДУ, покликані пробудити в учнівської молоді бажання пізнавати історію та культуру рідного краю.

 

Читайте також: Конференція школи «Юний дослідник»: у центрі уваги учнів молодіжний сленг, фейки, освітня міграція та фемінізм

Переглядів: 1103 | Додав: Press