Головна » 2019 » Вересень » 12 » «Маріуполь, відкритий для молоді»: студентів МДУ запросили до школи громадських активістів
14:39
«Маріуполь, відкритий для молоді»: студентів МДУ запросили до школи громадських активістів

12 вересня в Маріупольському державному університеті відбулася презентація програми «Маріуполь, відкритий для молоді», яку реалізують Маріупольська Спілка Молоді та Агенція місцевої демократії в Маріуполі. Захід був організований за сприяння навчальної лабораторії з організації практик та працевлаштування випускників МДУ.

Координатор проекту Дар’я Маркович розповіла студентам про дві заплановані п’ятиденні Осінні школи активізму, в рамках яких учасники отримають практичні поради та необхідні знання для діяльності у громадській сфері. Молоді активісти дізнаються про механізми участі у прийнятті рішень на рівні міста, оволодіють навичками ораторського мистецтва, познайомляться з особливостями молодіжної політики в місті та вироблять пропозиції для міської влади Маріуполя.


Програма буде цікавою для студентів віком від 16 до 22 років, які проживають у Маріуполі чи сусідніх населених пунктах і хочуть впливати на молодіжну політику в місті, формувати її порядок денний. Участь у програмі безкоштовна.


Реєстрація учасників триватиме до 19 вересня за посиланням http://bit.ly/netaksamo.
 

Детальну інформацію можна дізнатися за телефоном 098-300-68-94 (Дар'я Маркович) або за електронною адресою [email protected].


Читайте також: Напиши статтю на тему фінансів та отримай грант на навчання (прийом конкурсних робіт – до 1 листопада)

Переглядів: 1019 | Додав: Прес-центр