Головна » 2019 » Липень » 10 » МДУ отримав більше 200 бюджетних місць на підготовку бакалаврів
18:17
МДУ отримав більше 200 бюджетних місць на підготовку бакалаврів

Маріупольський державний університет отримав 219 бюджетних місць на підготовку бакалаврів на денній формі навчання. Найбільший обсяг держзамовлення на спеціальності «Право» – 16 місць.

Варто зазначити, що цього року МДУ пропонує абітурієнтам дві нові бакалаврські програми: «Міжнародне право» і «Публічне управління та адміністрування». Загалом університет здійснює підготовку бакалаврів за 40 спеціальностями, і бюджетні місця є на всіх спеціальностях, ліцензованих до травня 2019 року.


Значна кількість бюджетних місць, 15, виділена на підготовку фахівців за напрямами «Екологія» і «Дошкільна освіта». Актуальні спеціальності «Менеджмент» і «Системний аналіз» отримали по 10 місць держзамовлення. Майбутні фахівці з кібербезпеки можуть розраховувати на 5 бюджетних місць.


Достатньо місць держзамовлення на спеціальностях «Практична психологія» (9), «Історія та археологія» (8), «Філологія. Мова та література (англійська)» (7).


Очікувана підтримка держави надана педагогічним спеціальностям: «Початкова освіта», «Середня освіта. Українська мова та література», «Середня освіта. Історія» мають по 10 місць держзамовлення, «Середня освіта. Мова і література (англійська)» – 6 місць, «Середня освіта. Фізична культура» – 5


На заочній формі навчання бюджетні місця не передбачені.


Розподіл бюджетних місць (ОС «Бакалавр») із зазначенням квот
 

Нагадуємо, що Маріупольський державний університет має достатній ліцензований обсяг місць для забезпечення підготовки фахівців як на бюджетній, так і на контрактній формах навчання. 
 

Читайте також: ВСТУП 2019: розпочався прийом документів для вступу до закладів вищої освіти

Переглядів: 1495 | Додав: Прес-центр