Головна » 2019 » Вересень » 26 » МДУ переміг у конкурсі з Міжнародної академічної мобільності Еразмус+
11:53
МДУ переміг у конкурсі з Міжнародної академічної мобільності Еразмус+

Маріупольський державний університет переміг у конкурсі з Міжнародної академічної мобільності для студентів та працівників закладів вищої освіти у рамках програми Європейського союзу Еразмус+.

За програмами мобільності МДУ співпрацюватиме з провідними університетами Греції – Афінським національним університетом імені Каподістрії, Фракійським університетом імені Демокрита і Міжнародним грецьким університетом.


Академічна мобільність за програмою Еразмус+ передбачає організацію міжнародного обміну студентами, викладачами та співробітниками закладів вищої освіти. Це чудова можливість для бакалаврів, магістрів, аспірантів і докторантів взяти участь у короткострокових програмах мобільності або пройти практику на базі університету-партнера. Викладачі можуть брати участь у короткострокових програмах стажування, викладання або підвищення кваліфікації.


Маріупольський держуніверситет вже має досвід співробітництва з Афінським національним університетом імені Каподістрії та Фракійським університетом імені Демокрита за програмами міжнародної академічної мобільності Еразмус+. Цього року до переліку партнерів МДУ увійшов ще Міжнародний грецький університет.


З питань участі у програмі мобільності Еразмус+ звертайтеся до відділу міжнародних зв'язків МДУ.
Телефон: (0629) 58-74-88
E-mail: [email protected]
Адреса: пр. Будівельників, 129а, каб. 102а.


Читайте також: Еразмус+: магістрантка МДУ Ірина Білоусова протягом семестру вивчала грецьку в Афінському університеті

Переглядів: 910 | Додав: Press2