Головна » 2019 » Травень » 13 » МДУ представив результати роботи освітнього центру «Донбас-Україна» на Дні відкритих дверей у Краматорську
10:11
МДУ представив результати роботи освітнього центру «Донбас-Україна» на Дні відкритих дверей у Краматорську

11 травня у Краматорську відбувся загальнодержавний День відкритих дверей закладів вищої освіти, на базі яких створені освітні центри «Донбас-Україна». Він об’єднав представників 15 закладів вищої освіти Донбасу, зокрема Маріупольського державного університету.

На відкритті профорієнтаційного заходу з вітальним словом виступили генеральний директор директорату вищої освіти і освіти дорослих МОН України Олег Шаров, державний експерт директорату вищої освіти і освіти дорослих МОН України Віталій Носок та завідувач сектору з питань науки та вищої освіти департаменту вищої освіти Донецької обласної державної адміністрації Валентин Тарасов.


Керівник освітнього центру «Донбас-Україна» МДУ В’ячеслав Кудлай розповів школярам про досвід роботи центру та можливості вступу для абітурієнтів, які проживають на тимчасово окупованих територіях Донеччини та Луганщини. Також у рамках заходу заклади-учасники презентували результати роботи власних освітніх центрів.


З майбутніми абітурієнтами поспілкувалися заступник відповідального секретаря приймальної комісії Юлія Демидова і представники студактиву Лев Каверда, Юлія Глинянська та Андрій Шульга.


Освітній центр «Донбас-Україна» працюватиме з 3 червня по 27 вересня.


Звернутися за консультацією до освітнього центру «Донбас-Україна» МДУ можна за телефоном: (050) 828-03-03.


Читайте також: На факультеті грецької філології та перекладу МДУ пройшов День відкритих дверей

Переглядів: 939 | Додав: Press2