Головна » 2019 » Липень » 2 » МДУ проводить атестацію претендентів на посаду держслужбовця щодо вільного володіння державною мовою
15:08
МДУ проводить атестацію претендентів на посаду держслужбовця щодо вільного володіння державною мовою

Маріупольський державний університет визнаний уповноваженим навчальним закладом з проведення атестації претендентів на посаду держслужбовця щодо вільного володіння державною мовою. Організацією та проведенням процедури атестації займається Центр підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.

З 2017 року на базі МДУ іспит з вільного володіння державною мовою склали 662 особи. Без складання атестаційного іспиту посвідчення отримали більше 1000 осіб.


Атестація проводиться у три етапи:

  • приймання заяв від осіб, які претендують на посаду державної служби, щодо проходження атестації,
  • проходження атестації у письмовій (тестове завдання та переказ) та усній (ділова розмова та повідомлення-презентація) формах,
  • визначення результатів.


Заяви на участь в атестації (іспит) можна подати з понеділка по п'ятницю (з 9:00 до 16:00). Заяви про видачу посвідчення без складання іспиту приймаються у вівторок і четвер (з 9:00 до 16:00).


Оновлений графік атестаційних сесій


З детальною інформацією щодо проходження атестації та отримання посвідчення вільного володіння державною мовою можна ознайомитися за посиланням.


Читайте такожОголошується набір на курси підготовки до аттестації щодо вільного володіння державною мовою 

 

Переглядів: 1323 | Додав: Press