Головна » 2019 » Грудень » 16 » МДУ та поліція Донеччини розширюють співпрацю у напрямку профілактики правопорушень
14:56
МДУ та поліція Донеччини розширюють співпрацю у напрямку профілактики правопорушень

14 грудня до Маріупольського державного університету завітав начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області, генерал поліції третього рангу Микола Семенишин, який зустрівся з ректором МДУ, професором, Почесним Генеральним консулом Республіки Кіпр у Маріуполі Костянтином Балабановим.

На зустрічі також були присутні проректор з міжнародних зв’язків МДУ, радник голови Донецької облдержадміністрації, професор Микола Трофименко, декан факультету філології та масових комунікацій, професор Світлана Безчотнікова, професор кафедри соціальних комунікацій Георгій Почепцов і президент Академії української преси, професор Валерій Іванов.


Обговорювалися перспективи розширення співпраці, зокрема, надання допомоги поліцейським в організації комунікаційної діяльності і роботи з профілактики правопорушень.


У результаті переговорів досягнуті домовленості щодо проведення лекцій, семінарів і майстер-класів провідними медіаекспертами, які працюють на кафедрі соціальних комунікацій МДУ, а також надання консультацій співробітникам поліції, які займаються превентивною діяльністю.


Читайте також: «Люди навчилися оперувати фіктивною реальністю»: професор МДУ Георгій Почепцов про нове в соціальних комунікаціях


Підпишіться на телеграм-канал t.me/mdu_mariupol і першими дізнавайтеся найцікавіші новини МДУ


Переглядів: 916 | Додав: Прес-центр