Головна » 2019 » Жовтень » 13 » МДУ вперше відвідав Генеральний консул Греції в Маріуполі Грігоріос Тассіопулос
15:58
МДУ вперше відвідав Генеральний консул Греції в Маріуполі Грігоріос Тассіопулос

У четвер, 10 жовтня, Маріупольський державний університет вперше відвідав Генеральний консул Грецької Республіки в Маріуполі Грігоріос Тассіопулос.

Дипломат зустрівся з ректором МДУ, професором, Почесним Генеральний консулом Республіки Кіпр у Маріуполі Костянтином Балабановим, проректором з міжнародних зв'язків, професором, радником голови Донецької облдержадміністрації Миколою Трофименком і проректором з науково-педагогічної роботи, доцентом Іриною Петровою. Обговорювалися перспективи подальшої співпраці консульства з університетом.


Костянтин Балабанов розповів гостю про історію створення, спеціальності й активну міжнародну діяльність університету. У відповідь пан Грігоріос Тассіопулос висловив намір сприяти розвитку співробітництва МДУ з грецькими партнерами та участі студентів і викладачів у міжнародних наукових, освітніх та культурних програмах у Греції. Також Генеральний консул Греції проводитиме публічні лекції для студентів, які вивчають грецьку мову та міжнародні відносини. Перша лекція відбудеться вже наступного тижня.


Наприкінці зустрічі ректор подякував Грігоріосу Тассіопулосу за підтримку і зауважив, що традиція добрих дружніх відносин між університетом і Генеральним консульством Греції в Маріуполі має бути продовжена.


Читайте також: Студенти МДУ навчатимуться у літніх мовних таборах у Греції й отримуватимуть стипендії Фракійського університету

Переглядів: 1133 | Додав: Прес-центр