Головна » 2019 » Жовтень » 30 » МДУ взяв участь у Ярмарку професій у Волновасі
16:08
МДУ взяв участь у Ярмарку професій у Волновасі

30 жовтня у Волновасі відбувся Ярмарок професій «День кар’єри». Організаторами заходу виступили Волноваський районний центр зайнятості й Управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Волноваської райдержадміністрації.

Маріупольський державний університет представляли заступник відповідального секретаря, керівник освітнього центру «Донбас-Україна» МДУ В’ячеслав Кудлай, методист Центру довузівської підготовки та роботи з іноземними студентами Валерія Білоусова.


Факультети і спеціальності представляли завідувач кафедри італійської філології, доцент Ганна Трифонова, завідувач кафедри української філології, доцент Ірина Мельничук, старший викладач кафедри слов'янської філології та перекладу Юлія Голоцукова, асистент кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики Вікторія Сенатосенко.


Представники університету розповіли присутнім про переваги навчання в МДУ та спеціальності. Під час індивідуального спілкування школярі дізналися про організацію навчального процесу в університеті і курси підготовки до ЗНО і вступу до закладів вищої освіти.


Читайте також: Історики МДУ і поліцейські ознайомили школярів із Конвенцією про права дитини

Переглядів: 1128 | Додав: Press2