Головна » 2019 » Листопад » 11 » Діти вивчали англійську та створювали декоративних пташок на базі центру «Вікно в Америку»
13:25
Діти вивчали англійську та створювали декоративних пташок на базі центру «Вікно в Америку»

9 листопада у Маріупольському центрі «Вікно в Америку», який працює на базі наукової бібліотеки Маріупольського державного університету, пройшло засідання Англійського розмовного клубу для дітей (English Speaking Club Kids).

З волонтеркою центру Оленою Буніною діти вивчали тему «Їжа» (Food). Спочатку члени клубу в ігровій формі пригадали англійські назви овочів та фруктів, а після переглянули відео «Іn a restaurant», вивчили назви різноманітних страв та спробували замовити їх згідно з «меню».


У другій групі розмовного клубу заняття проводила волонтерка центру, вчителька школи «Лінгва 21 століття» Яна Гаєвська. Спочатку діти повторювали пройдений матеріал: назви фруктів, овочів, кольорів, погодних умов, днів тижня, а після вивчали різні елементи одягу – діти називали, що вони носять і як це перекладається англійською мовою. Найпопулярнішим виявилося слово «sneakers», адже майже всі присутні були у кросівках! Також члени розмовного клубу пограли у гру «What is missing?», яка допомогла краще запам’ятати пройдений матеріал, і переглянули відео з новою пісенькою «Put On Your Shoes».


Тим часом в Арт-майстерні творчих ідей діти і дорослі вчилися створювати декоративних пташок на майстер-класі волонтерки центру, викладачки малювання Світлани. Зі підсумками творчого заняття кожен із присутніх приніс додому маленьку красиву пташку, щоб прикрасити оселю, новорічну ялинку або робоче місце.
 

Читайте такожУ центрі «Вікно в Америку» діти відзначали Геловін і створювали мумій

Переглядів: 816 | Додав: Press