Головна » 2019 » Жовтень » 30 » Студенти МДУ – переможці гри від Представництва ЄС в Україні
15:00
Студенти МДУ – переможці гри від Представництва ЄС в Україні

Представництво Європейського Союзу в Україні провело низку інформаційно-просвітницьких заходів на базі Маріупольського державного університету. Події відбулися в рамках офіційного візиту Представництва ЄС до Маріуполя.

Метою заходів було пояснення важливості реалізації Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом, поширення європейських цінностей і підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.


29 жовтня студенти МДУ та школярі перевірили свої знання про Європейський Союз під час гри «Eurosession». Завдання гри стосувалися країн-членів ЄС: їх визначних пам’яток, видатних діячів, творів культури, історичних подій, традицій тощо. За результатами інтелектуального змагання перемогу здобула команда спеціальності «Екологія», до якої увійшли студенти ІV курсу та магістратури. Всі учасники отримали подарунки від організаторів із символікою Євросоюзу. 


30 жовтня відбулася дискусія-тренінг «European Projects Lab for NGOs» для представників громадських організацій, благодійних фондів та закладів освіти. Захід включав презентацію проєктних ініціатив та антитренінг «Як НЕ отримати грант від донора». Експертом на заході виступив керівник проєктів ГО «Інститут соціальної політики регіону», доцент Олег Кулініч. 


Також з ініціативи Представництва Європейського Союзу на базі університету пройшов семінар для підприємців, на якому учасники дізналися про можливості участі українських бізнесменів у торговельних виставках ЄС, способи просування компаній на торговельних місіях та програми Євросоюзу для підприємців. 

 

Читайте такожСтарший викладач МДУ Марія Свєтлакова відвідала Форум мереж ЄС та Єврошколи у Києві

 

Переглядів: 951 | Додав: Press