Головна » 2019 » Лютий » 4 » У центрі «Вікно в Америку» розпочали роботу творчі та навчальні майданчики для дітей і дорослих
13:53
У центрі «Вікно в Америку» розпочали роботу творчі та навчальні майданчики для дітей і дорослих

2 лютого у Маріупольському центрі «Вікно в Америку», який діє на базі наукової бібліотеки Маріупольського державного університету, розпочав роботу Англійський розмовний клуб для дітей (English speaking club kids) під керівництвом волонтера центру, викладача англійської мови Олени Буніної.

Під час заняття діти в ігровій формі знайомилися з іноземною мовою. Вони виконували завдання, співали пісні, брали участь у театралізованих виставах та переглядали мультфільми англійською.


Також цієї суботи розпочала роботу Арт-майстерня творчих ідей. Волонтер центру «Вікно в Америку», вчитель малювання Маріупольської школи мистецтв «Зірки Приазов’я» Світлана вчила дітей створювати святкові листівки та прикраси до Дня Святого Валентина.


Заняття у рамках дитячого розмовного клубу та Арт-майстерні проходитимуть по суботах двічі на місяць. Детальна інформація в анонсах заходів на сторінці центру «Вікно в Америку» у мережі Facebook.


Читайте також: «Маріуполь step by step»: учні змагалися у знанні історії рідного міста

Переглядів: 939 | Додав: Press