Головна » 2019 » Березень » 21 » На базі МДУ співробітники прокуратур України ділилися досвідом впровадження системи оцінки індивідуальної діяльності прокурорів
17:55
На базі МДУ співробітники прокуратур України ділилися досвідом впровадження системи оцінки індивідуальної діяльності прокурорів

21 березня на базі Маріупольського державного університету пройшов круглий стіл «Пілотування системи оцінки індивідуальної діяльності прокурорів у трьох прокуратурах Одеської, Харківської та Львівської областей». Захід проводила Консультативна місія Європейського Союзу в Україні у співпраці з Генеральною прокуратурою України та прокуратурою Донецької області.

На початку засідання до учасників звернувся ректор МДУ, професор Костянтин Балабанов. Він розповів про успішну реалізацію договору про співпрацю з прокуратурою Донеччини, у рамках якого студенти-правознавці проходять практику на базі структурних підрозділів прокуратури, а її співробітники регулярно читають лекції майбутнім правознавцям. Також Костянтин Балабанов зазначив, що багато випускників МДУ працюють в органах прокуратури Донецької області та України. Окремо ректор запинився на міжнародній діяльності університету – співпраці з Європейською організацією публічного права та участі у програмах ЄС.


З вітальним словом виступили проректор Національної академії прокуратури України, екс-заступник генерального прокурора України Юрій Севрук, перший заступник прокурора Донецької області, старший радник юстиції Олександр Лівочка та експерт з питань реформи прокуратури Консультативної місії ЄС в Україні Світлана Олійник.


Під час круглого столу учасники заслухали доповіді щодо напрацювань у сфері пілотування системи оцінки індивідуальної діяльності прокурорів, які представили співробітники прокуратур Харківської, Львівської та Одеської областей.


Читайте також: Співробітники прокуратури Донеччини розповіли студентам-правникам про процедуру екстрадиції

Переглядів: 842 | Додав: Прес-центр