Головна » 2019 » Березень » 22 » У МДУ пройшла зустріч з питань децентралізації в Донецькій та Луганській областях
11:25
У МДУ пройшла зустріч з питань децентралізації в Донецькій та Луганській областях

21 березня у рамках програми «Відкритий світ» у Маріупольському центрі «Вікно в Америку», який діє на базі наукової бібліотеки Маріупольського державного університету, пройшла зустріч з питань децентралізації в Донецькій та Луганській областях.

«Відкритий світ» є єдиною програмою обмінів законодавчої гілки влади США. ЇЇ головна мета зміцнення взаєморозуміння та співробітництва між Україною та Сполученими Штатами шляхом надання можливості українським лідерам у різних галузях діяльності зустрітися зі своїми американськими колегами й обмінятися досвідом та ідеями з найбільш важливих для обох сторін питань.


Зустріч проводив старший менеджер програми «Відкритий світ» Льюїс Маданік. До заходу долучилися представники місцевої влади та громадського сектору регіону.


Учасники обговорили роль агенцій регіонального розвитку у забезпеченні прозорості влади, процеси захисту прав людини та спільні проекти для розвитку Донецької та Луганської областей. Також зосередили увагу на економічній підтримці Сходу України.


Читайте також: На базі МДУ співробітники прокуратур України ділилися досвідом впровадження системи оцінки індивідуальної діяльності прокурорів

Переглядів: 860 | Додав: Press2